Не е нужно много, за да разнообразите интимния си живот. Всичко

...
Не е нужно много, за да разнообразите интимния си живот. Всичко
Коментари Харесай

6 златни правила, които ще разнообразят рутината в секса

Не е нужно доста, с цел да разнообразите интимния си живот. Всичко е във вашите ръце.

Правило 1: Спри да бъдеш майка

И освен за обичания мъж, само че и за всички останали. „ Не върви там “, „ Не пипай това “, „ Слагай си ръкавици “, „ Не забравяй шапката “ - всички тези наставления карат мъжа неумишлено да не помни за един миг, че сте му половинка и той стопира да мисли за секса. Прекалената угриженост ви доближава до облика на майка. А това несъмнено ще снижи половото му предпочитание към вас. Така че по-кротко с командите, в случай че не желаете сексът да изчезне изцяло от живота ви.

Правило 2: Премахни несъразмерната отговорност

Това е изключително правилно, когато главният източник на приходи в фамилията е дамата. По-добрият вид е мъжът да е виновен за финансовия поток, а дамата – за удоволствията. Именно в този случай се прави продан на енергийни потоци. Мъжът печели, което му дава самочувствие, а дамата на сърцето му харчи и се любува на взаимния живот. И в случай че нещата при вас стоят наобратно, не забравяйте, че не можете да измененията някого, в случай че не измененията първо себе си. Затова се пробвайте да вдъхновите мъжа до себе си да надгражда своите благоприятни условия и цели. Бъдете негова муза и тласък за развиване.



Правило 3: Научи се да се отпускаш

Човек се изпълва със полова сила, когато е оптимално провиснал, когато силата му не е притисната от външни отрицателни фактори. За да се отпуснете оптимално и да се успокоите от насъбраното напрежение, първото и най-важно нещо е да дишате! Облекчавайте напрежението, като се отпускате и дишате надълбоко най-малко 5 минути дневно. Трябва да знаете, че дамата се изпълва с сила в хоризонтално състояние, а мъжът, в противен случай – когато е деен.

Правило 4: Възвърни прочувствената фамилиарност

Много е значимо да се гледате в очите, в това число по време на секс. Когато човек затвори очи, той се унася в света на своите мечти, отделя се от колегата си. Очите са входът към страстите на другия, огледалото на душата. Опитайте се да се гледате най-малко за 5 минути всеки ден и ще почувствате възхода на възприятията си един към различен. Важно е да погледнете в лявото око, то е приемащото. Пиратите постоянно носят превръзка върху него, тъй че различен човек да не може да влезе в техния свят.

Правило 5: Забавлявай се

Обичайте себе си! Когато една жена не се любува на себе си и на света към нея, тогава всичко стартира да се обезценява. Научете се да се потапяте в удоволствието. За задачата включвайте всичките 5 сетива по едно и също време. Не пийте кафето просто ей по този начин заран, автоматизирано, а усещайте аромата му, различавайте нюансите на цвета, усещайте допира на ръцете си върху чашата, наслаждавайте се на усета на първата глътка и всичко това под съпровода на прелестна музика. Не бързайте, усетете и най-малките нюанси. Контролът изчезва, появяват се нови чувства. Любувайте му се. Опитайте се да започнете този развой, като свържете дружно най-малко три от петте си сетива (очи, нос, уши, уста, кожа).

Правило 6: Прави комлименти на колегата си

Когато една жена се възхищава на мъжа до себе си и му прави похвали, той си споделя: " Аз съм най-хубавият! "  И в действителност дава всичко от себе си, с цел да е най-хубавият.
Погледнете мъжа, който обичате, и кажете: „ Аз съм невероятна, ти си извънреден и сексът е приказен “. За да включите желанието, можете да приложите в деяние следната процедура в продължение на една седмица. Погледнете обичания си в очите и си кажете: " Обичам този мъж, той също ме обича. "



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР